Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сега вече знаеш - на ОМВ се спира САМО за ср*не и пик*не
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Сега вече знаеш - на ОМВ се спира САМО за ср*не и пик*не
      Явно....

П.С. По-ниски ли са спортни амортисьори КВ от оригиналните за 146 ТИ ? Търся леко втвърдяване без понижаване.

Comment

• Колеги, окачване от пунто 1-2 става ли на 146-ца ? Много по-меко ли е?

Comment

• Каябата поне при ГТВ е по късоходова от оригиналните не понижават височината. Височината се определя от пружините. За задни Аз заложих на Каяба Гас- аджъст (най твърдите) И предни Пак каяба но друга серия не помня. Колата завива като ... ''тухла''

Comment

• Намерих ФК спортни амортисьори 100лв. броя, което е на същата цена като каяба и захс. Иска ми се да стане доста по-твърдо отпред и се предполага, че със спорните амортисьори ще стане, въпроса е да не е заварена чашката по-ниско.

Comment

• Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
              Намерих ФК спортни амортисьори 100лв. броя, което е на същата цена като каяба и захс. Иска ми се да стане доста по-твърдо отпред и се предполага, че със спорните амортисьори ще стане, въпроса е да не е заварена чашката по-ниско.
              ФК са невероятни боклуци, бегай далече от тях.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                ФК са невероятни боклуци, бегай далече от тях.
                .......Гадно, явно ще е някоя каяба, от какъв модел са най-твърди, без да ми се вирне предницата?

Comment

• Ти да не си слаб в мозъка ? За последен път! Пружините са височината !

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                    Ти да не си слаб в мозъка ? За последен път! Пружините са височината !
                    Ти щом си силен обмислял ли си варианта, МОЖЕ ДА СЕ ЗАВАРИ ЧАШКАТА ПО-ВИСОКО/НИСКО.Акo не желаеш да ми помогнеш, не се хаби да пишеш под въпросите ми.

Comment

• Помагам ти ама ти не четеш. Незнам за каква ''чашка'' става дума

Comment

• Пичове - покрай снеговете задната чистачка беше замръзнала в средно положение. Наложи се да я мръдна ръчно назад и сега не бачка. Като я цъкна и се чува бръмчене яко от моторчето и не мърда. Ако я бутна леко с ръка си се включва, но самостоятелно не иска. Дайте съвет! Някоя зъбчатка ли е прескочила?
                        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Сваляш, смазваш, и монтираш

Comment

• ---
                            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:30.
                            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                              Какво е - "средно полужение"?
                              Ако е замръзнала в изходна позиция и след като и "помогнете" прави цял цикъл и спира, то вероятно има изронени 2-3 зъба. Предавката е червячна, като голямото търкало е пластмасово.
                              Средно положение е, че тръгна и спря на средата и ни напред ни назад. Явно се е наронила зъбчатката. Как се сваля тая гадост, че имам и спойлер над нея?
                              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Сваля се от долу като първо се развие гайката в основата на чистачката .
                                По вероятно нищо да не е ''наронило'' !
                                На типото ми спря по същия начин, свалих раздвижих и сега си работи безгрижно !

Comment

Working...
                                X